DROP-IN

Priser Drop-In

1 Heat

180kr
 • Ett 8 min pass
 • För dig som vill prova på
 • Söndagar alltid drop-in
 • Övriga tider ring in på 031-126588

3 Heats

500kr
 • 3x8 min
 • Per person, körs samma dag
 • Söndagar alltid drop-in
 • Övriga tider ring in på 031-126588

10 Heat

1500kr
 • 10x8 min
 • Gruppkort, kör upp allt eller spara
 • Söndagar alltid drop-in
 • Övriga tider ring in på 031-126588
INFORMATION

DROP-IN

Go Karting Göteborg

Drop in går INTE att boka!

Är ni intresserade av att köra
drop-in så rekommenderar vi att ni ringer in och kollar huruvida vi har lediga tider eller inte.

Söndagar är en bokningsfri dag vilket medför att det är drop-in hela dagen, ni behöver med andra ord inte ringa in.

Välkommen!

031 - 12 65 88

Priser speedkart

Våra priser är desamma oavsett vilken kart du kör eller på vilken hastighetsinställning. Ett heat är 8 min, kör man flera gånger så vilar man oftast mellan varje körning.

Att tänka på

ALLA ska ha roligt, vi har därför noll kontakt mellan kartarna som regel. Vill ni prejas och krocka med varandra så finns radiobilarna på Liseberg.

Gruppindelning

Det finns en stor chans att ni hamnar med andra förare med liknande körkunskaper. Vi delar alltid in förare i snabb eller lugn grupp för att få så mycket flyt i körningarna som möjligt.

Upplägg

Information

Vad är drop-in?

Drop-in är att man kommer förbi lite spontant, är det mycket folk kan det bli att man får vänta en stund, har man tur kan man få köra direkt. I de flesta fall så kör man med andra förare med liknande erfarenheter.
Söndagar är alltid drop-in mellan 11-17, alla andra dagar  ringer man innan för att få reda på lediga tider.
Bokningar kommer alltid först och drop-in körs innan, mellan och efter. Det är inte alltid det finns lediga tider, vilket är anledningen att vi rekommenderar att ni ringer in innan. Ni slipper förhoppningsvis vänta längre stunder eller bli besvikna över att det är uppbokat hela kvällen.

Hastighet

Vi har en del förfrågningar om speedkart, detta är inget vi tar betalt för. Första gången man kör hos oss så börjar alla barn/juniorer på speed 1, efter 2 varv höjer vi till speed 2. Klarar man av det så fortsätter man på den speeden, klarar man inte av det och håller på att köra i eller snurra runt flertalet gånger så sänker vi till speed 1 igen.
Det samma gäller vuxna fast där börjar man på speed 2 och höjs efter 2 varv till speed 3. Största anledningen till detta är att de flesta som är här och kör inte inser hur halt det är för än man väl är ute och kör. För att undvika skador är det därför bättre att man känner på det på en lägre hastighet så man inte skadar sig.

Gokart Barn

På vår förra bana i Majorna hade vi vuxen-, junior- och taxikartar. Tyvärr har vi inte juniorkartar längre, kanske kommer det lite längre fram i tiden.
Längdgränsen är därför 140 cm hos oss för att köra egen kart, är man yngre och inte kört go kart innan så är det taxikartarna som gäller. Då vårt underlag är så pass halt och körtekniken annorlunda, så underlättar det väldigt mycket för barnen att ha styrt hela banan själva och fått känna på det med någon som kan förklara och stötta dem medan de kör.  Ni som vuxna kan även avgöra om de är mogna nog för att köra egen eller om ni ska ta ytterliga en runda i taxikarten.

Go kart träning