Go Karting Göteborg

BOKA KÖRPASS

Välj antalet förare & körpass

Bokning av körpasstider är tillgängliga tidigast 3 dagar innan kördagen.
Boka här eller ring in på 031-126588.
Bokar du körpasstiderna online betalar du i förskott utan möjlighet till återbetalning även vid bortfall av förare.
Om du inte bjuder dina förare på körningen se till att de förstår att det kostar pengar när de säger ja/betalar dig i förskott.
Vi tillämpar undantag från ångerrätten/distansavtalslagen när du bokar.

Priser Körpass

1 Heat

190kr
  • Ett 8 min pass
  • För dig som vill prova på
  • Boka online eller ring in på 031-126588

3 Heat

500kr
  • 3x8 min
  • Per person, körs samma dag
  • Boka online eller ring in på 031-126588
INFORMATION

KÖRPASS

Go Karting Göteborg

Drop in går NU att boka!

Det är inget tvång att boka körning i förväg, det går att ring in för att se lediga tider och komma förbi (Observera att vi aldrig kan garantera lediga tider vid drop-in besök). Vill du vara helt säker på att du får en tid kan du boka via vår hemsida eller via telefon upp till 72 tim/3 dagar innan kördatumet. 

Välkommen!

031 - 12 65 88

Upplägg

Att tänka på

ALLA ska ha roligt, vi har därför noll kontakt mellan kartarna som regel. Vill ni prejas och krocka med varandra så finns radiobilarna på Liseberg.

Gruppindelning

Det finns en stor chans att ni hamnar med andra förare med liknande körkunskaper. Vi delar alltid in förare i snabb eller lugn grupp för att få så mycket flyt i körningarna som möjligt.

Priser speedkart

Våra priser är desamma oavsett vilken kart du kör eller på vilken hastighetsinställning. Ett heat är 8 min á 180 kr, kör man flera gånger så vilar man oftast mellan varje körning.

Information

Gokart Barn

På vår förra bana i Majorna hade vi flertalet vuxen-, junior- och taxikartar. Nyligen inskaffade vi två stycken juniorkartar där barn från 125 cm och 7 år kan köra.
Är man yngre än 10 år och inte kört gokart eller annat motordrivet innan så är det Taxikartarna som gäller. Då vårt underlag är så pass halt och körtekniken annorlunda, så underlättar det väldigt mycket för barnen att ha styrt hela banan själva och fått känna på det med någon som kan förklara och stötta dem medan de kör. Ni som vuxna kan även avgöra om de är mogna nog för att köra egen eller om ni ska ta ytterliga en runda i Taxikarten efter.

gokart barn
Go kart träning

Hastighet

Vi har en del förfrågningar om harstighetsnivåer. Första gången man kör hos oss så börjar alla oavsett om man är vuxen eller barn på lägre hastighet för att känna på underlaget. Vi höjer farten efter körförmåga, vuxna klarar ofta av högre hastighet medan barn kan behöva några extra varv. Generellt så kör barn bättre på den lägre hastigheten då de inte har vikten på sin sida och det kan bli lite mycket om man inte är van förare. För oss är säkerheten det viktigaste.

FAQ

Vanliga frågor om gokart körpass

Kan jag använda friskvårdsbidrag?

Ja, gokart är godkänt för friskvårdsbidrag.

Vi har samarbete med Epassi & Edered för online/apptjänster gällande friskvård. Det går självklart att göra på det gamla hederliga sättet att tag med kvittot till arbetsgivaren eller HR.
Skall du boka och använda ditt friskvårdsbidrag görs detta via telefon, max 72 tim/3 dagar före kördatum.

Hur många kartar kan köra samtidigt?

Vi kör oftast 7 kartar samtidigt per körpass.

Anledningen till detta är för att undvika för många ojämna förare på banan samtidigt. Meningen är att alla ska ha roligt och slippa hamna i ”kö” eller bli omkörd var och varannan sväng. Undantag gäller bokningar av hela banan/upplägg samt vid högtryck, då är det vi som avgör om det är passande att lägga till fler förare eller inte i körpassgruppen.

Vad är ett heat/körpass?

Ett heat/körpass är 8 min körtid på banan.

Vi är noga med att alla ska få köra sin fulla tid, tidtagningen startar inte innan alla förare är på banan. Skulle fel uppstå så kompenserar vi alltid med extra tid för alla på banan.   

Kostar Taxikarten dubbelt så mycket?

Nej, priset gäller per kart inte per person. 

Taxikarten är främst till för att lära yngre förare och de som är osäkra/nervösa att köra. Den är även till för de med en funktionsvariation som gör att de själva inte klarar av att köra. 

Rulla till toppen